Overslaan en naar de inhoud gaan

Is er nog een toekomst voor de provincies?

De toekomst van de provincies. Is er wel een toekomst? Niemand lijkt tevreden met de 'oplossing' zoals nu in het regeerakkoord is verschenen. Was het dan niet beter om de provincies af te schaffen? Nu lijkt het erop dat een bestaande structuur gewoon wordt uitgekleed. Of is het allemaal net andersom?
Wat met de diensten die de provincies bieden? Kunnen die nog verzekerd blijven als er in de structuur gerommeld wordt? En wat is het nut van het creëren van stadsgewesten zoals Antwerpen en Gent? De Burgemeester van Antwerpen ziet dat zitten, die van Gent dan weer niet. En wat met dat ballonnetje dat is opgelaten over de naamsverandering van de Provincie Antwerpen?

Veel vragen, veel mist over de kwestie en veel stof tot discussie. VVJ Antwerpen wil duidelijke antwoorden bieden. Met jouw neus voor nieuws, is dit informatief debat niet te missen.

Wij nodigen u uit op een debatavond in de kleine zaal van de Arenberg.
De volgende panelleden hebben hun komst bevestigd: Marc Hendrickx (N-VA), Ludwig Caluwé (CD&V), Inga Verhaert (SP.a), Tom Van Grieken (Vlaams Belang), Kris Merckx (PVDA+), Ingrid Pira (Groen). Bij Open VLD heeft nog niemand z'n komst bevestigd, maar we gaan ervan uit dat ook deze partij iemand zal sturen.

Moderator Guy Tegenbos zal met zijn jarenlange ervaring zijn meest kritische pijlen op de panelleden richten.

8 DECEMBER 2014
ARENBERG (KLEINE ZAAL)

ARENBERGSTRAAT 28, 2000 ANTWERPEN
Deuren: 19u30 - Aanvang: 20u00
(Gratis toegang)

De bestuursleden van VVJ Antwerpen hopen u op deze zeer informatieve avond te mogen begroeten.

De bevestiging van uw komst is gewenst maar niet verplicht.

Onze partners