Workshop: visie over grensoverschrijdend gedrag opstellen

Workshop: visie over grensoverschrijdend gedrag opstellen
Workshop: visie over grensoverschrijdend gedrag opstellen

Hoe ga je om met conflicten die verhit geuit worden, geroddel op de werkvloer, ongepaste opmerkingen? Het begint bij een visie. Tijdens deze workshops word je begeleid in het opstellen ervan en bespreekbaar te maken.

Workshop – een visie en ethische code opstellen over grensoverschrijdend gedrag

Waar mensen samenwerken kan grensoverschrijdend gedrag voorkomen. Want op de werkvloer ontwikkelen medewerkers zich, groeien ze, maar maken ze ook fouten waaruit geleerd kan worden. Soms overschrijden ze daarbij grenzen. Medewerkers hebben nood aan een kader dat beschrijft hoe ze op een veilige en aangename manier kunnen samengewerken  en hoe ze grenzen kunnen aangeven. Dit kader verduidelijkt hoe de organisatie wil dat er wordt omgegaan met integriteit en geeft medewerkers een mandaat en richting. Het doel van deze workshop is om jou te begeleiden in de eerste stappen bij het opstellen van een visie  over grensoverschrijdend gedrag binnen jouw organisatie.

In het opstellen van een visie is de dialoog met medewerkers uit dezelfde organisatie van belang. Daarom is het voor deelnemers aan deze workshop mogelijk om een collega mee te brengen en zo de dialoog aan te gaan en samen te sleutelen aan de visie. Er wordt geen meerkost aangerekend.

Deze workshop wordt gegeven voor Tara De Laet Beleidsmedewerker Integriteit bij Sensoa.

Doelpubliek

  • Leidinggevenden
  • HR medewerkers en personeelsverantwoordelijken
  • Medewerkers binnen de organisatie die betrokken zijn bij of zich inzetten voor welzijn

Prijs

Indien de deelnemende organisatie lid is van een werkgeversfederatie (VOTF, VOFTP, Feweb of FEBELAV) is de kostprijs 112,5 euro. Indien de deelnemende organisatie geen lid is van een werkgeversfederatie is de kostprijs 150 euro.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille. Meer info over de kmo-portefeuille vind je hier. Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier.

Vragen

Met vragen over deze workshop kan je terecht bij Vicky Van Bellingen, projectmedewerker welzijn en inclusie via vicky.vanbellingen@mediarte.be.

Inschrijven

Schrijf je nu in