Journalistiek ten gronde aan de slag met Facebook, Pinterest, Instagram en LinkedIn, Mechelen, woensdag 6 en vrijdag 8 mei

Start
06-05-2020 09:30

 

Hoe ga je redactioneel aan de slag gaat met sociale media? Wat aan te vangen met hashtags, emoticons, mentions,..? Ontdek in deze workshop hoe je de beste content maakt. We gaan dieper in op beelden en verhalen die werken. We leren je wat er nodig is om je publiek te bereiken en geven tips en hacks uit de praktijk om je pagina’s te laten groeien.

Via gratis apps en tools leren we je efficiënt en doelgericht aan de slag te gaan. We leren hoe je pagina’s correct opzet, hoe je interactiviteit stimuleert en hoe je omgaat met negatieve reacties. Je komt te weten welke metrics belangrijk zijn en hoe je ze correct interpreteert.

Belangrijke informatie

Het is aanbevolen om al ervaring te hebben met sociale media, al hoeft die niet uitgebreid te zijn. Indien je ervaring hebt met het plaatsen van content en actief bent met een pagina, beschik je over voldoende voorkennis.

Zodra het max. aantal deelnemers (12) wordt bereikt, leggen we een reservelijst aan.

Doelgroep

Journalisten met enige ervaring met sociale media (plaatsen van content en actief met een pagina)

Voorbereiding cursisten
  • Eigen laptop meebrengen (werkt makkelijker dan tablet/smartphone)

Meer info op https://www.persacademie.be/vormingen/journalistiek-ten-gronde-aan-de-slag-met-facebook-linkedin-instagram-en-pinterest-0