#VVOJ2021 Macht en onmacht

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Vlaams-Nederlandse organisatie Vereniging van Onderzoeksjournalisten een conferentie met tal van interessante workshops, presentaties en netwerkmomenten. Na de online-editie van 2020, is Brussel dit jaar de place to be voor het tweedaagse event. Wie lid is van de VVOJ én de VVJ kan aan een extra voordelig tarief deelnemen: 190 euro i.p.v. 250 euro. De conferentie is zowel on- als offline te volgen.

Het centrale thema voor dit jaar is Macht en Onmacht, over het controleren van de macht in coronatijden. De wob of Wet openbaarheid van bestuur komt aan bod, net als podcasts, longreads, de zin en onzin van de Raad voor de Journalistiek, de inzet artificiële intelligentie bij onderzoek. Ook het mentaal én fysieke welzijn krijgen een plaats op de conferentie, want hoe blijf je gezond in een wereld waarin journalisten steeds meer onder vuur liggen? Voor de diehards zijn er sessies over RegEx en Python. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan vandaag nog in via deze link.
Let op, de inschrijvingen sluiten op donderdag 11 november.

Surf voor meer info over het programma naar de conferentiesite.