Gratis toegang tot Belga.press voor VVJ-leden verlengd

Persagentschap Belga blijft VVJ-leden verder gratis toegang verlenen tot zijn nieuwe mobiele app Belga.press.

Dat heeft de ceo van Belga, Patrick Lacroix, aan de VVJ laten weten. Belga.press is de hernieuwde digitale kiosk van het persagentschap met het nieuwsaanbod van alle Belgische nieuwsmerken. Aanvankelijk gold het uiterst interessante voordeel slechts tot 30 juni, maar nu is het ‘tot nader order’ verlengd.

Beroepsjournalisten, stagiairs, persmedewerkers en studenten journalistiek die voor 2020 het VVJ-lidgeld betaalden, kunnen van dit aanbod genieten. Om het even is of je als loontrekkende, freelancer of interimkracht actief bent.

Wat te doen? Meld je gewoon aan op info@journalist.be, wij doen de rest.

Alle info over de app vind je op www.belga.press.