Stars4Media biedt kansen tot Europese uitwisseling

Je bent jong en hongerig naar kennisuitwisseling met andere mediaprofessionals uit Europa ? Dan kun je je nog tot 20 januari aanmelden voor het project Stars4Media, dat onder meer de EFJ en de VUB opzetten met Europese overheidssteun.

Stars4Media is een Europees uitwisselings- en trainingsproject dat zich richt tot mediaprofessionals met 2 à 10 jaar ervaring in de sector. Honderd jongeren kunnen gedurende 4 à 12 weken bij een van de deelnemende media-organisaties nieuwe ervaringen opdoen en uitwisselen. Het is de bedoeling over heel het Europese continent media-innovatie een duwtje in de rug te geven.

De EFJ (Europese Federatie van Journalisten) zette mee zijn schouders onder het initiatief. De coördinatie is in handen van VUB (SMIT-Imec).

Voor meer informatie en kandidaatstelling: www.stars4media.eu