‘Another day of life’ op Filmgala AVBB

Het Filmgala van de AVBB (VVJ/AJP) biedt deze keer de prent ‘Another day of life’ aan, een animatiefilm over de legendarische Poolse journalist Ryszard Kapuscinski en diens verslaggeving over de oorlog in Angola in 1976. Het is een film vol actie, spanning en romantiek, die een Kapuscinski laat zien die heen en weer wordt geslingerd tussen zijn drang naar de waarheid vertellen als journalist en zijn eigen agenda en overtuigingen.

Het AVBB-Filmgala vindt plaats op 26 maart 2019 om 19.30 u in cinema Palace in Brussel. Inschrijven is verplicht, en gelet op het aantal plaatsen is snel zijn de boodschap.

In De Standaard publiceert filmjournalist Jeroen Struys vandaag een recensie over ‘Another day of life’.

http://www.standaard.be/cnt/dmf20190228_04217448

(WN)