Save the date voor Festival voor de Jonge Journalist: 19/9

Mediacademie en VVJ zetten jong journalistiek Vlaanderen in de verf via het Festival voor de Jonge Journalist. We heten alle studenten journalistiek van harte welkom! Tijdens het Festival wordt de Prijs voor het Beste Journalistieke werk uitgereikt aan een beloftevolle laatstejaarsstudent in vier categorieën. Inschrijven kan binnenkort via www.mediacademie.be

Line-up:

=> Workshops

=> Socializen met bekende gezichten en jonge starters uit de media

=> Informatie en sollicitatiemogelijkheden bij grote mediabedrijven met onder andere Medialaan – De Persgroep Publishing, Mediahuis, Roularta, VRT, Medialaan en Media21

Het Festival voor de Jonge Journalist is een organisatie van alle opleidingen journalistiek, Vlaamse Nieuwsmedia, We Media, Medianetwerk Plus en Media21 in samenwerking met Mediarte, VVJ en Raad voor de Journalistiek.

Meer info ook op Facebook.