Fikse kortingen voor VVJ-leden bij aankoop e-bike

Zoals aangekondigd in De Journalist organiseert de VVJ een voordelige groepsaankoop van elektrische fietsen voor haar leden. Alle VVJ-leden en hun omgeving (dus ook familie en vrienden!) kunnen er gebruik van maken. De kortingen gaan tot gemiddeld € 765 in vergelijking met de marktprijzen.

De e-bikes die we aanbieden zijn van het label Genius, een merk dat de ingenieurs van BIZBIKE zelf ontwikkelden. Het aanbod omvat vier modellen, telkens in een mannen- en vrouwenversie: een stadsfiets met voormotor, een stadsfiets met middenmotor Fun, een stadsfiets met middenmotor Max en een bakfiets met achtermotor. De kortingen in vergelijking met de winkelprijzen gaan van € 530 voor het eerste model tot € 980 voor het laatstgenoemde. BIZBIKE beschikt over een netwerk van zelfstandige, mobiele herstellers. Onderhoud en herstellingen kunnen aan huis, op de werkplek of een andere af te spreken locatie. Dit aan een en dezelfde prijs, gelijk waar in België.

VVJ-leden kunnen met een paar clicks een fiets bestellen. Daartoe moeten ze eerst registreren waarna ze een login en wachtwoord ontvangen in hun mailbox. Vervolgens kunnen met die gegevens inloggen en bestellen.

Nog dit. Elektrisch fietsen is ook fiscaal interessant. Je hebt recht op een fietsvergoeding die tot een bepaald plafond onbelast is. Zelfstandigen kunnen de e-fiets voor 120 procent inbrengen als beroepskost.
Feedback en tips? Contacteer Charlotte Michils