Omzendbrief verlengt geldigheid perskaarten

In het Belgisch Staatsblad van 19 december verscheen de omzendbrief van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon, waarmee hij de geldigheid van de huidige officiële perskaarten tot 28 februari 2017 verlengt. Ook de huidige treinkaarten blijven tot die datum geldig.

De nieuwe officiële perskaarten van erkende beroepsjournalisten voor 2017-2021 zijn op komst, maar met enige vertraging. Daarom verlengt minister van Binnenlandse Zaken Jambon de geldigheid van de huidige kaarten met twee maanden. Een omzendbrief in die zin verschijnt vandaag, 19 december, in het Belgisch Staatsblad. Ze kan onderaan dit bericht worden gedownload.

Ook de geldigheid van de huidige treinkaarten wordt verlengd tot eind februari 2017. De NMBS stelt haar personeel op de hoogte hiervan. Wie toch problemen zou hebben, kan een e-mail sturen met vermelding van de trein die is genomen. De NMBS doet dan het nodige.

2016-omzendbrief-binnenlandse-zaken-verlenging-geldigheid-officiele-perskaarten-2012-2016-tot-28-02-2017