Indianen winnen VVJ-quiz

Acht ploegen leverden strijd, aan het eind wonnen De Indianen.

De jaarlijkse quiz van VVJ Antwerpen zette opnieuw talloze breinen aan het werk – op een vrijdagavond dan nog – maar ze leverde ook veel vertier op. Daarvoor zorgden Kevin Major en zijn collega’s van de Antwerpse VVJ-afdeling.

Foto Ronny MeyersWie waren de zes laatste prime ministers van het Verenigd Koninkrijk, met een bonuspunt voor de juiste volgorde. Maar ook: proef en herken in de geserveerde drankbeker
s de juiste soort thee. De Indianen wonnen overigens niet alleen de quiz, ze kaapten ook de prijs weg voor het grootste drankverbruik in de gelagzaal van tennisclub Azua in Wilrijk. Als de drank is in de man, verdwijnt voortaan dus ook de wijsheid uit de kan.

Klik op de link voor enkele sfeerbeelden.