VVJ-Antwerpen nodigt uit…

Net als de VVJ zit ook de lokale afdeling van Antwerpen niet stil. Het nieuwe bestuur heeft van de zomer gebruik gemaakt om enkele interessante activiteiten op poten te zetten.

VVJ Quiz op vrijdag 2 december

Op vrijdag 2 december is Tennisclub AZUA opnieuw de plaats waar hersenen zullen kraken, tijdens een nieuwe editie van onze VVJ Quiz. We testen de allround kennis van de deelnemende ploegen, met als inzet een prijs van onze uitgebreide prijzentafel. Niemand gaat met lege handen naar huis.
Inschrijven kan nu al aan 15 euro per ploeg (max. 5 leden waarvan minsten 1 VVJ-lid), via onderstaande knop. Vul ploegnaam, namen deelnemers en VVJ-nummer(s) in.
Nieuwjaarsreceptie VVJ-Antwerpen op donderdag 26 januari 2017
Op 26 januari nodigt VVJ-Antwerpen al haar leden uit in het nieuwe Havenhuis. We zullen niet alleen klinken op het nieuwe jaar. Alle aanwezigen kunnen genieten van een uitgebreide rondleiding in dit spraakmakende gebouw. Meer informatie volgt later.