Meer dan 350 inschrijvingen voor Gezinsdag 2015

De termijn om voor de gezinsdag in te schrijven is sinds 20 april verstreken. We noteren meer dan 350 deelnemers – Journalisten, hun partners en kinderen samen. Dit cijfer doet ons vermoeden dat het initiatief erg in de smaak valt. En terecht. Want op 1 mei wacht de deelnemers een fantastische dag. Eerst worden de deelnemers in de watten gelegd met exclusieve verwennerijen in de vorm van drankjes en versnaperingen. Voor de kinderen voorziet de Efteling en VVJ Antwerpen nog energieke animatie om opgewarmd te geraken voor een sprookjesachtige dag. Dit is het enige VVJ-moment. Daarna is iedereen vrij!

Kom zeker op tijd, anders mis je deze fantastische start! Aanmelden kan vanaf 9u45 aan kassa 18. Om 10u STIPT voorzien we de verwennerijen. Mis het niet, en zorg dus beter dat je op tijd vertrekt thuis.

Het wordt een dag genieten. Laat ons vooral met z’n allen duimen op mooi weer!