Infoavond belastingaangifte

Net als vorige jaren komt belastingconsulent Walter Van den Brande op uitnodiging van de VVJ een uiteenzetting geven over waar je allemaal rekening moet mee houden als je je belastingaangifte invult. Hoe zit dat met de beroepskosten? Geef je je werkelijke kosten aan, ook als je loontrekkende bent? En hoe geef je je auteursrechten aan? Wat als je opdrachtgevers al je inkomsten als freelancer als auteursrechten hebben gemeld bij de fiscus? En als ze op die manier te veel aan roerende voorheffing op auteursrechten hebben ingehouden, hoe moet het dan?

Dit jaar wordt de infoavond in Gent gehouden, bij de Oost-Vlaamse Televisie AVS, Flanders Expo, Maaltekouter 5 in 9051 Gent. Woensdag 4 juni dus, om 19 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, maar dan moet je je wel haasten: de deadline voor de inschrijvingen is dinsdag 3 juni om 12 uur. Inschrijven kan op info@journalist.be.