Volg VVJ Antwerpen via Facebook en Twitter

VVJ Antwerpen wil alle registers opentrekken om zo veel mogelijk leden te bereiken. Via deze pagina is één weg, via mail een andere. Maar tenzij je consciëntieus je mailbox bijhoudt, blijft veel mail ongelezen. Er wordt immers véél gemaild, té veel zelfs, waardoor al eens dingen blijven liggen (ik spreek uit ervaring).

Vandaar dat we er voor kiezen om niet langer alleen via de traditionele wegen te communiceren (ja, tegenwoordig is mail al traditioneel), maar ook sociale netwerken als Facebook en Twitter in te zetten.   Dit is dan ook een warme oproep om ons via die wegen te volgen, zodat je op de hoogte blijft van onze activiteiten die je heel wat kunnen opleveren – ook financieel zoals de JAM-sessies.

http://facebook.com/groups/vvjantwerpenleden
De gesloten groepspagina voor alle journalisten aangesloten bij VVJ en wonend of werkzaam in de provincie Antwerpen. Hierop posten we interne weetjes en beslissingen, wat we voor onze leden organiseren en wanneer. De plaats dus om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden én om zelf suggesties te doen. Vraag dus je toegang aan!

* http://www.facebook.com/vvjantwerpen
Vaak organiseren we events waarop ook niet journalisten welkom zijn. Denk maar aan het Koppenstukkendebat n.a.v. de gemeenteraadsverkiezingen, de fototentoontelling in het Gerechtsgebouw in Antwerpen. Ook andere journalistieke informatie die relevant is voor leken komt hierop terecht. Liken die handel!

* http://twitter.com/vvjantwerpen
De twitterfeed van onze afdeling.

Tot online!

Kevin Major
ondervoorzitter VVJ Antwerpen