Uitbreiding bestuur geen succes

Slechts één collega-journalist is kandidaat om het bestuursteam van VVJ Antwerpen mee richting te geven. Uiteraard is VVJ Antwerpen bijzonder blij met deze nieuwe collega (gezien er slechts één kandidaat is, wordt deze meteen verkozen). Al zag het bestuur toch liever wat meer enthousiasme. Het drukt de voorzitter van VVJ Antwerpen nogmaals met de neus op de feiten: “We moeten enorm blijven inzetten op de activiteiten de we organiseren. We trachten zoveel mogelijk interessante dingen te organiseren. Maar elke keer opnieuw merken we dat we moeten sleuren om de collega’s tot bij ons te krijgen. Dat is jammer. Maar je mag niet vergeten dat we enorm blij zijn met de mensen die wél komen. Want uiteindelijk kunnen we voor hen wel iets betekenen”, zegt voorzitter Wouter Bruyns.

We noteren één kandidaat. Katleen Vastiau, een zelfstandige journaliste, heeft zich kandidaat gesteld.

De algemene vergadering van dinsdag 10 december vindt zeker plaats. Als is de opkomst welicht eerder beperkt: “We weten dat zo’n algemene vergadering niet zo sexy is als pakweg de speeddate. Maar zo’n algemene vergadering is minstens zo belangrijk. Dat is het uitgelezen moment om het betsuur input te geven om het komende jaar mee van start te gaan. Daarom hebben we er ook een receptie aan gekoppeld. Zo kunnen we er na het strakke gedeelte, ook nog iets gezelligs van maken.”

De algemene vergadering start op 10 december om 20u. De deuren gaan een kwartiertje eerder al open. Daarna sluit de AV af met een receptie.