INSCHRIJVINGEN SPEEDDATE VVJ ANTWERPEN GESTART

Het belang van de speeddate die VVJ Antwerpen organiseert wordt duidelijk. Amper een week nadat de inschrijvingen gestart zijn, noteert de vereniging al meer dan tachtig deelnemers. “Het valt me op dat we, in tegenstelling tot vorig jaar, in een gezonder evenwicht zitten wat de verhouding journalisten en woordvoerders betreft. Dit jaar is het echt half om half. Al kan die verhouding na verloop van tijd nog veranderen. Vorig jaar hadden we amper een derde journalisten.”, zegt Wouter Bruyns. Tijdens de speeddate van dit jaar probeert VVJ Antwerpen terug te gaan tot de essentie: Praten met mekaar en gegevens uitwisselen. Daarom zijn er dit jaar geen overtollige franjes.

MODEMUSEUM PROVINCIE ANTWERPEN
VVJ Antwerpen tracht elke speeddate bijzonder te maken. Vorig jaar kon het succesevenement doorgaan in het Provinciehuis, dat een jaar later tegen de vlakte zou gaan. Het was het laatste publieke evenement dat op die locatie kon plaatsvinden. Dit jaar is het Modemuseum Provincie Antwerpen gastheer. Wouter Bruyns: “We zijn zeer blij dat we gebruik kunnen maken van de inkomhal van het museum. We zijn ter plaatse al gaan kijken, en de uitzonderlijke sfeer die er heerst, is beklijvend.”

INSCHRIJVEN                
De inschrijvingen lopen als een trein. Vorig jaar telden we een dikke honderd deelnemers, woordvoerders en journalisten samen. Dit jaar schatten we in dat we rond 120 deelnemers afklokken. Iedereen die wil deelnemen moét zich registreren via onze website.

RECEPTIE
Nog naar jaarlijkse gewoonte sluiten we de speeddate af met een receptie. Het zal voor velen wellicht de laatste nieuwjaarsreceptie in de agenda zijn. Daarom dat we ons best doen om er een gezellige avond van te maken. VVJ Antwerpen zorgt voor de hapjes, de drankjes en de muziek.