VVJ Antwerpen organiseert algemene vergadering

Vergeet het niet! Op 10 december is er opnieuw een algemene vergadering voor alle leden van de VVJ die op de één of andere manier met Antwerpen verbonden zijn. Op deze vergadering geeft het dagelijkse bestuur meer informatie over de werking van de Antwerpse vereniging.
Het is ook hét uitgelezen moment om het dagelijks bestuur nuttige tips te geven, of initiatieven aan te reiken. De vereniging rekent op jouw input!

 

ALGEMENE VERGADERING
10 DECEMBER, ONTVANGST 19u45
Willem Elsschotzaal Universiteit Antwerpen
Prinsstraat 13B
2000 Antwerpen

Wat staat er op het programma?
We zijn te gast op de Universiteit van Antwerpen. Die universiteit loopt ver vooruit op het vlak van communicatie. Dat ze dat goed begrepen hebben, blijkt uit hun gastvrijheid. Ze zetten de deuren wagewijd open voor de VVJ.
Eén van hun professoren geeft ‘als opwarmertje’  leuke tips mee voor journalisten die graag wat meer met Twitter willen omgaan… of hoe sociale media ons actief kunnen helpen in het uitoefenen van onze job.
De universiteit heeft ons beloofd om niet de zoveelste zelfde uitleg over sociale media te geven… Het is een uiteenzetting op onze maat, en direct te gebruiken in de praktijk!

Daarna wordt het kort serieus. Dan bekijken we VVJ Antwerpen van wat dichterbij. Het bestuur geeft uitleg en beantwoordt alle (kritische) vragen. Het bestuur zal zich ook laten adviseren over de toekomstige activiteiten.

We sluiten af met een hapje en een drankje. Die worden ons door de Universiteit Antwerpen aangeboden.
Om zeker te zijn dat er genoeg wijn klaarstaat, vraagt VVJ Antwerpen op uw aanwezigheid te bevestigen. Dat kan per mail (vvjantwerpen@journalist.be) of via de drukknop op deze website.

(Niet vooraf ingeschreven? Geen probleem! Als al de andere collega’s dat wel deden, zal er zeker nog een glas wijn over zijn)