Speeddate 2013 blijkt groot succes te worden

5 Februari zitten woordvoerders en journalisten lijnrecht tegenover mekaar in Antwerpen. ’t Is het uitgelezen moment om van ideeën te wisselen op een zeer informele manier. Journalisten en woordvoerders worden vanaf 19u ontvangen bij een tas koffie. Tegen 19u30 à 20u beginnen we dan met een kort gesprek over een actueel thema.
Daarna is het speeddaten geblazen. In een korte tijd presenteren we de woordvoerders aan de journalisten. Velen kennen mekaar vast al. Maar voor heel wat anderen blijven de woordvoerders nog te vaak een stem aan de andere kant van de telefoon.
We sluiten af met het traditionele ‘hapje en drankje’ op de nieuwjaarsreceptie.

Heel wat woordvoerders en journalisten hebben de weg naar de speeddate al gevonden en registreerden zich via de website.

Dit zijn enkele woordvoerders die zich aanmeldden:
Hilde Verhelst (Provincie Antwerpen), Bert Brugghemans (Brandweer Antwerpen), Börn Crul (VOKA), Dirk Depover (Child Focus), Leen Dubois (Kind en Gezin), Phillippe Heyvaert (BASF), Ivo Mechels (Test Aankoop), Tom Peeters (De Lijn), Nele Poelmans (Parket Mechelen),…

In totaal hebben we bijna 90 inschrijvingen geregistreerd. ’t Valt op dat meer woordvoerders zich inschrijven dan journalisten. Maar toch hebben ook meer dan 30 nieuwsmakers en studenten hun komst bevestigd. We benadrukken nog eens dat dit een unieke ervaring is. Vooral voor de regionale media!