VVJ Antwerpen presenteert voorjaarsprogramma

SPEEDDATE EN NIEUWJAARSRECEPTIE

Op 5 februari valt voor het allerlaatst de stad Antwerpen te aanschouwen vanop de vijftiende verdieping van het Provinciehuis. Daarna wordt het gebouw gesloopt. VVJ Antwerpen krijgt van de Provincie Antwerpen de gelegenheid om er de nieuwe speeddate met woordvoerders te organiseren, in combinatie met een nieuwjaarsreceptie. We nodigen alle woordvoerders uit de provincie Antwerpen uit. Het is een uitgelezen kans om als journalist – zowel oude rot in het vak als nieuwbakken exemplaar – kennis te maken met de dames of de heren achter een telefoonnummer of e-mailadres. Vooraf organiseren we nog een interessant gesprek over een actueel thema. Afsluiten doen we met hapjes en drank.

Afpsraak op 5 februari 2013 vanaf 19u30 in het Provinciehuis Antwerpen.
Inschrijven is verplicht. Dat kan via onze website www.journalist.chilli/vvjantwerpen vanaf 20 december, of anders via het gekende mailadres vvjantwerpen@journalist.be. Vermeld in het onderwerp: Speeddate journaliten versus woordvoerders.

KWIS

Al lang aangekondigd, en nu komt ze er echt aan. Journalisten, verenig u nu al, en versla straks de concurrentie met uw kennis. De eerste VVJ Antwerpen-kwis wordt georganiseerd in maart. Meer info volgt later.

 

JAM-SESSIES

Voor wie bij dit titeltje al ritmisch begint te schudden, dit gaat over bittere ernst. Na onze rondgang door de provincie is gebleken dat heel wat journalisten de weg naar de JAM maar moeilijk vinden. Daarom plannen we een nieuwe ronde, maar dit keer nemen we de JAM mee. Journalisten die met hun draagbare computer naar de bijeenkomst komen, kunnen zich met de hulp van de JAM laten registreren via de website.

 

Heb je zelf nog ideeën voor VVJ Antwerpen, dan vernemen we ze graag. Mailen naar vvjantwerpen@journalist.be.

 

 

Wouter Bruyns, voorzitter VVJ Antwerpen

Foto Bert Van Den Broucke/Photo News