Speeddate Antwerpse journalisten versus woordvoerders

VVJ Antwerpen nodigt alle journalisten die in Antwerpen wonen of werken uit voor een speeddate. Dit jaar vindt het evenement plaats in het provinciehuis van Antwerpen. Het is de laatste moelijkheid om de stad nog eens van op de 15de verdieping van het gebouw te bekijken. Daarna wordt het gesloopt.

Het is de uitgelezen manier om kennis te maken met de mensen die je vaak alleen per e-mail of telefoon contacteert. Ook voor de woordvoerders is deze bijeenkomst enorm verrijkend. Dat blijkt uit de eerdere edities die het IPV destijds met succes organiseerde.

Dit jaar is het een totaal nieuwe formule. We koppelen er meteen ook onze nieuwjaarsreceptie aan vast. We nodigen er ook de studenten journalistiek uit de regio voor uit. Zo kunnen ze kennismaken met het werkveld waarin ze later gaan terecht komen.

Inschrijven is nu al mogelijk via de ‘knop‘ op deze website. Je kan ook mailen naar vvjantwerpen@journalist.be. Vermeld dan zeker in het onderwerp: ‘speeddate journalisten versus woordvoerders’. Vertel in je mail ook zeker voor welke krant, radio, tv-zender,… je werkt.

Waar? Provinciehuis Antwerpen, Koningin Elisabethlei 22, Antwerpen
Wanneer? 5 februari 2012, 19u30
Wie? Voor alle journalisten die in de provincie Antwerpen wonen of werken, woordvoerders en studenten journalistiek die in de provincie Antwerpen wonen of studeren