VVJ Antwerpen presenteert het voorjaar

Speeddate met woordvoerders en nieuwjaarsreceptie

Op 5 februari is het de laatste gelegenheid om op de vijftiende verdieping van het Provinciehuis de stad Antwerpen  te aanschouwen. Daarna wordt het gebouw gesloopt. VVJ Antwerpen krijgt van de Provincie Antwerpen de gelegenheid om er de speeddate met woordvoerders te organiseren, in combinatie met een nieuwjaarsreceptie. We nodigen alle woordvoerders die in de provincie Antwerpen wonen uit. Het is de uitgelezen kans om als journalist -oude rot in het vak, of nieuwbakken exemplaar- kennis te maken met de dames of de heren achter een telefoonnummer of e-mailadres. Vooraf voorzien we nog een interessant gesprek over een actueel thema. Afsluiten doen we met hapjes en drank.
Inschrijven is verplicht. Dat kan via onze website vanaf 20 december  (www.journalist.chilli/vvjantwerpen) of via het gekende mailadres: vvjantwerpen@journalist.be

Kwis

Al lang aangekondigd, maar nooit ten berde gebracht. Journalisten, verenig u nu al! Toon je strijdvaardig en versla de concurrentie met jouw kennis. In maart organiseert VVJ Antwerpen de eerste VVJ Antwerpen-kwis. Meer info in het volgende nummer van De Journalist.

JAM-sessies

Wiens hoofd al ritmisch begint te schudden, moeten we teleurstellen. Geen Afrikaanse toestanden, maar bittere ernst. Na onze ronde door de provincie is gebleken dat heel wat journalisten de weg naar de JAM maar moeilijk vinden. Om die reden plannen we opnieuw een ronde door de provincie. Maar deze keer nemen we de JAM mee. Journalisten die met hun draagbare computer naar de bijeenkomst komen, kunnen met hulp van de JAM zich laten registreren via de website.

Heb je zelf nog ideeën voor VVJ Antwerpen, dan lezen we ze graag. Mail ze naar: vvjantwerpen@journalist.be

Neem contact op met VVJ Antwerpen: vvjantwerpen@journalist.be
Foto Bert Van Den Broucke/Photo News