MO* lanceert nieuwssite met mondiaal nieuws

De lokale correspondenten van het wereldwijde nieuwagentschap IPS serveren dagelijks nieuws uit 150 landen. Het zwaartepunt ligt bij berichtgeving uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Ook wordt er bijzondere aandacht besteed aan de thema’s globalisering, migratie, minderheden, milieu en ontwikkeling.

Daarnaast brengt de redactie van MO* de actueelste berichten uit haar maandelijks magazine. Op de website kan je ook interessante buitenlandse nieuwsbronnen snel raadplegen. In de rubriek opinies kunnen surfers op MO.be de mening van bekende en minder bekende experts , binnen- en buitenlandse politici en andere decisionmakers lezen. Achtergrond biedt grondige analyses van tendensen of belangen die de mondialiserende wereld vormgeven.

Bezoekers van de site kunnen in het discussieforum reageren op actuele nieuwsberichten. Wie in het buitenland verblijft kan zijn ervaringen bijhouden in een dagboek op de site.