Hoofdredacteurs bloggen

In zijn eerste bijdragen heeft Rademakers het over een \”weekendongeval bij N-VA\”, de Gazette van Detroit, de Moedigste hoofdredacteur en over de ochtendvergaderingen bij de krant: \”Een redactie is een verzameling van ideeën, waarover in de grootste openheid soms hevig wordt gediscussieerd. Na afloop gaat iedereen vrolijk aan de slag voor de krant van morgen. De energie die dan op een redactie vrijkomt, is een heerlijke ervaring voor een hoofdredacteur.\”

Vandekerckhove heeft het in zijn eerste teksten op zijn blog over \”België Barst (van het lachen) en \”Limburg Gastvrij\”, waarbij de krant lezers oproept om jaarlijks een of meerdere plaatsen aan de feestdis vrij te maken voor een asielzoeker.

De reacties op beide weblogs worden gemodereerd en verschijnen pas nadat de redactie ze heeft goedgekeurd. (foto: Didier Lebrun, Photo News)