Rudy Collier vertrekt bij De Morgen

Collier acht zich na de slopende vijf jaar ook niet langer in staat om een aantal belangrijke nieuwe projecten voor de krant op touw te zetten.

Voor de komst van Rudy Collier was Yves Desmet al eens hoofdredacteur. Collier werd in september 2000 aangetrokken als algemeen hoofdredacteur bij De Morgen, nadat hij eerder ook al hoofdredacteur was bij het Antwerpse ATV.

De redactie van De Morgen dankt Rudy Collier op de site voor zijn jarenlange inzet en werkkracht en wenst hem alle succes toe in zijn verdere loopbaan. “De vijf jaar dat de redactie met Rudy samenwerkte zal voor ons altijd een goede – een zeer goede – periode blijven. Rudy Collier was een inspirerend, creatief, eigenzinnig en immer bezig hoofdredacteur. De Morgen is onder Rudy beter, sterker, moderner en mooier geworden. We danken hem daarvoor.”

(foto: Tanguy Jockmans, Photo News)