You are here

Thomas More Mechelen - Journalistieke trainingen

BATAC is een bachelor-na-bachelor opleiding van 60 studiepunten voor iedereen met een bachelor- of masterdiploma die op één jaar tijd professionele TV van a tot z wil leren maken. Het is dagonderwijs en je hebt elke dag les van september tot februari, daarna loop je stage en werk je aan je bachelorproef.

Het Media expertisecentrum van Thomas More Mechelen organiseert een reeks professionele journalistieke trainingen, op dinsdag- en donderdagavonden van 19 uur tot 22 uur.

1) Videojournalistiek: in de workshopreeks Videojournalistiek ontdek je zowel de inhoudelijke als technische kant van videojournalistiek. Wat is een goed onderwerp en hoe bepaal je de juiste journalistieke invalshoek? Inhoud - Beeldtaal - Interview - Regie - Redactie & scenario - Inleiding Cameratechnieken - Toepassingen Videojournalistiek - Cameratechnieken voor Videojournalistiek - Inleiding montagetechnieken - Montagetechnieken voor Videojournalistiek - Videocompressing en streaming.
De kostprijs voor de 12 workshops bedraagt 950 euro. Betalen met opleidingscheques is mogelijk.
Wanneer: 10 dinsdagen van 19.00 tot 22.00 uur

2) Web-tv: Wat is web-tv en hoe ontwikkelt het zich? Kennismaking met apparatuur en software voor web-tv en videobloggen. Do's and don'ts van web-tv productie. Maak zelf een webvideofragment. Hoe webvideo's verspreiden en promoten?
De kostprijs voor 3 workshops bedraagt 290 euro. Betalen met opleidingscheques is mogelijk.
Wanneer: 3 dinsdagen van 19.00 tot 22.00 uur

Contactgegevens: 

Thomas More Mechelen - Campus De Ham, Raghenoplein 21 bis 2800 MECHELEN
Tel. 015/36.91.50

Website: www.thomasmore.be

Contactpersoon: Tom RUMES, e-mail: tom.rumes@thomasmore.be